Dvosobno stanovanje, Škofja Loka

137.000,00 €

opis

Popolnoma obnovljeno dvosobno stanovanje v visokem pritličju stanovanjskega bloka z obnovljeno streho in novo fasado, v naselju Novi svet.

Stanovanje meri 63 m2 od tega je 52m2 bivalnih prostorov, 4m2 balkon in 7m2 dve kletni shrambi, Razporeditev prostorov je praktična- obsega: predprostor, kuhinjo z jedilnico, in dnevno sobo, spalnico, otroško sobo in kopalnico. Orientirano je v smeri S-V: na sever sta obrnjeni dve sobi, na vzhod, kjer je park pa kuhinja z jedilnico in balkon. Stanovanje je izredno svetlo, sončno in prijetno

Leta 2010 je bilo kompletno prenovljeno: centralna kurjava: razvod bakrenih cevi po tleh, novi radiatorji, nova vodovodna in električna instalacija, nov parket, nova okna, protivlomna vhodna vrata. V stanovanju so vsi priključki, internet-optika, ogrevanje z lastno etažno pečjo na zemeljski plin. Mesečni stroški niso visoki.

Parkiranje je možno na skupnem parkirišču v okolici stanovanjskega bloka. Blok ima zamenjano streho in leta 2015 novo izolacijsko(16cm ) fasado, tako, da zaradi tega ni nikakršnih stroškov v prihodnosti.

Lokacija je ena izmed boljših v Škofji Loki, v bližini centra, dve osnovni šoli, vrtec, avtobusna postaja, športna dvorana., zato je nakup res odlična priložnost za mlado družino, ki ceni svojo zasebnost v mirnem okolju v povezavi z bližino vsega, kar je potrebno za udobno življenje.

Stanovanje se po dogovoru lahko proda opremljeno in je hitro vseljivo. Zemljiška knjiga je urejena in brez bremen.

Ponudbeni pogoj prodajalca je , da se plačilo za opravljeno storitev posredovanja razdeli tako, da v primeru nakupa kupec prevzame  plačilo v višini 2% od dogovorjene prodajne vrednosti.


Vabljeni k ogledu.


 

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: 2018032274B28
vrsta objekta: stanovanje
tip: dvosobno
regija: Gorenjska
lokacija: Škofja Loka
področje podrobno: Škofja Loka
leto izgradnje: 1963
leto prenove: 2010
nadstropje: visoko pritličje
velikost: 63,00 m²
energetski razred: Energetska izkaznica v pridobivanju
oprema: radiatorsko ogrevanje, zemeljski plin, optika
ostalo: balkon, shramba v kleti, zemljiška knjiga

NEPTUN NEPREMIČNINE - Borut Vodopivec s.p.

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine

prodaja

Stanovanje dvosobno

Gorenjska, Škofja Loka
  • 100.000,00 €
  • 45 m²
  • leto izgradnje: 1961
  • leto prenove: 2008
prodaja

Stanovanje dvosobno

Gorenjska, Škofja Loka
  • 137.000,00 €
  • 63 m²
  • leto izgradnje: 1963
  • leto prenove: 2010