Samostojna hiša, Medvode

250.000,00 €

opis

Prostorna dvostanovanjska hiša v treh etažah na veliki ravni parceli kvadratne oblike , v centru stanovanjske soseske Preska pri Medvodah

Samostojna hiša stoji na parceli, ki meri 1174m2. Skupna tlorisna površina meri 350m2 od tega pritličje 153m2, nadstropje in mansarda pa po cca 100m2. Pritličje in nadstropje imata ločena vhoda. Hiša nudi udobje veliki družini ali dvema družinama, trenutno pa je za bivanje urejeno samo pritličje. Pritličje je bilo v celoti obnovljeno leta 2012.ko je bila izvedena hidroizolacija temeljev in urejeno dvosobno stanovanje , ki obsega: predprostor, dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico, spalnico in veliko kopalnico. V pritličju se nahajata tudi kurilnica in delavnica oz. večnamenski prostor.

Nadstropje in mansarda še nista prenovljena, zamenjana so bila okna. V nadstropju je mišljena ureditev dupleks stanovanja, ki bi obsegalo: kuhinjo, dnevni prostor, kopalnico, stopnice v mansardo, kjer bi bile spalnice. Seveda pa lahko v tej fazi prostore preuredite v skladu s svojimi potrebami in željami.

V hiši so vsi priključki, ogrevanje je s CK na olje v dnevnem prostoru pa je kaminska peč.

Prednost hiše je velika ograjena parcela, kjer je urejen zelenjavni vrt in zelenica. Na drugem delu pa stoji manjši objekt -garaža z nadstreškom, tako, da ni problema s parkiranjem.

Lokacija omogoča dobro prometno povezavo z Ljubljano, Kranjem ali Škofjo Loko; v bližini pa je vsa potrebna infrastruktura, vrtec, osnovna šola, trgovina...

Hiša z izrednim potencialom na dobri lokaciji je odlična izbira za družine, ki si želite večjega vrta, zelenice za igro otrok in druženje v prostem času, zaradi razporeditve prostorov in ločenih vhodov pa omogoča tudi bivanje več generacij ali pa je odlična priložnost za investicijo.

Ponudbeni pogoj prodajalca je , da se plačilo za opravljeno storitev posredovanja razdeli tako, da ob nakupu kupec prevzame  plačilo v višini 2% od dogovorjene prodajne vrednosti.

Vabljeni k ogledu.

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: 20180924M3P6N
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
regija: Osrednjeslovenska
lokacija: Medvode
področje podrobno: Medvode
leto izgradnje: 1948
leto prenove: 2012
nadstropje: P+1+M
velikost: 350,00 m²
parcela: 1.174,00 m²
energetski razred: Energetska izkaznica v pridobivanju

NEPTUN NEPREMIČNINE - Borut Vodopivec s.p.

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine

prodaja

Hiša dvojček

Osrednjeslovenska, Medvode
  • 239.000,00 €
  • 160 m²
  • leto izgradnje: 2007
prodaja

Hiša samostojna

Osrednjeslovenska, Medvode
  • 297.000,00 €
  • 147 m²
  • leto izgradnje: 2010
prodaja

Hiša samostojna

Osrednjeslovenska, Medvode
  • 250.000,00 €
  • 350 m²
  • leto izgradnje: 1948
  • leto prenove: 2012