Samostojna hiša, Vaše

297.000,00 €

opis

Na čudoviti lokaciji blizu gozda, samostojna hiša s funkcionalnim tlorisom v dveh etažah, s pokritim atrijem, v urejenem naselju z vso infrastrukturo Vaše pri Medvodah

Sodobno zasnovana hiša zgrajena leta 2010 je grajena v obliki črke L in po daljši stranici orientirana v smeri SZ-.JV. Obsega dve etaži. V pritličju je hodnik, odprt dnevno bivalni prostor s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, kopalnica, delovna soba in kurilnica, v nadstropju pa so hodnik, garderobni prostor, spalnica z izhodom na balkon, dve otroški sobi , kopalnica in savna. Iz dnevne sobe je izhod na tlakovan atrij z nadstreškom. Na ostalem delu zemljišča za hišo je urejen zelenjavni vrt in zelenica, pred hišo pa parkirni prostor za najmanj tri vozila.

V hiši so vsi priključki, ogrevanje na zemeljski plin, za toplino in domačnost pa je v dnevni sobi tudi kamin na drva.

Lokacija je odlična, saj se hiša nahaja v zelenem okolju mirnega naselja družinskih hiš, ob neprometni ulici, na manjši vzpetini nad vasjo. Od centra Medvod je oddaljena manj kot 3km, osnovna šola in vrtec sta v Preski (cca 2km), zdravstveni dom, lekarna, trgovine, knjižnica, železniška postaja so ravno tako v tej oddaljenosti, od Ljubljane pa nas loči le dobrih 12km. Lokacija ponuja odlične možnosti za sprehode in rekreacijo v vseh letnih časih.

Hiša je izredno uporabno zasnovana, prostori so svetli in zračni, ograjeno zemljišče je dovolj veliko za druženje s prijatelji, vrtičkanje in igro otrok, poleg tega pa nudi dobršno mero zasebnosti, zato bo navdušila družine, ki si želijo vsega tega, a hkrati bližine vse potrebne infrastrukture.

Ponudbeni pogoj prodajalca je , da se plačilo za opravljeno storitev posredovanja razdeli tako, da ob nakupu kupec prevzame  plačilo v višini 2% od dogovorjene prodajne vrednosti.

Vabljeni k ogledu!

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: 20180723CPUKM
vrsta objekta: hiša
tip: samostojna
regija: Osrednjeslovenska
lokacija: Vaše
področje podrobno: Medvode
leto izgradnje: 2010
nadstropje: P+M
velikost: 147,00 m²
parcela: 447,00 m²
energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)
oprema: zemeljski plin, ogrevanje na drva, telefon, optika, kabelska televizija, vrt, ograjeni vrt
ostalo: atrij, balkon, več parkirnih mest, zemljiška knjiga

NEPTUN NEPREMIČNINE - Borut Vodopivec s.p.

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine

prodaja

Hiša dvojček

Osrednjeslovenska, Medvode
  • 239.000,00 €
  • 160 m²
  • leto izgradnje: 2007
prodaja

Hiša samostojna

Osrednjeslovenska, Medvode
  • 297.000,00 €
  • 147 m²
  • leto izgradnje: 2010