Dvojček hiša, Vaše

239.000,00 225.000,00 €

opis

V mirnem in zelenem okolju, na sončni legi na obrobju Medvod se v urejeni soseski v Vašah, posredujemo pri prodaji prostornega dvojčka z vrtom, ki je primeren za več člansko družino.

Hiši zgrajeni leta 2007 pripada 435m2 zemljišča, ki predstavlja prijetno zunanjo teraso z zelenico in vrtom, ter del pred hišo. Ugodna orientacija v smeri V-Z omogoča osončenje preko celega dne, bližina narave pa ponuja pogled na zeleno okolje.

Hiša z izredno uporabnim tlorisom obsega 160m2 bivalne površine, ki vključuje pritličje in mansardo.

V pritličju se nahaja predprostor, zračen, svetel in odprt dnevni prostor s kuhinjo in jedilnico z izhodom v atrij, dve manjši sobi, kopalnica s tuš kabino in WC ter kurilnica.

V mansardi so spalnica in tri manjše sobe, ki so primerne za otroke kot tudi mladostnike, ali pa služijo kot pisarna oz. delovna soba, ter večja kopalnica s kadjo in masažno tuš kabino. Vsi prostori so svetli in prijetni.

Iz dnevne sobe in jedilnice je izhod v atrij za hišo, ki se nadaljuje v zelenico z vrtom. Zelenica je lepo urejena in nudi prostor za vrtno hiško in pergolo. Zemljišče je deloma tlakovano, deloma ozelenjeno ter v celoti ograjeno s kamnitim zidom in živo mejo, zato zagotavlja potrebno zasebnost in omogoča svobodno igro otrok in hišnih ljubljenčkov. H kakovosti življenja v soseski pripomorejo tudi dobri medsosedski odnosi.

V hiši so vsi priključki, ogrevanje je CK na plin, toplotna črpalka je za ogrevanje sanitarne vode, v pritličju je tudi kmečka peč na drva; v mansardi je urejeno talno gretje. Hiša je redno vzdrževana in toplotno izolirana. Pred hišo je urejen prostor za 2-3 vozila.

Lokacija je odlična, naselje družinskih hiš je urejeno, ulice niso prometne, v bližini se nahaja postajališče LPP, osnovna šola in vrtec sta v bližnji (cca 2km) Preski, za prevoz šolarjev je poskrbljeno s šolskim avtobusom. Vsa druga potrebna infrastruktura je v cca 3km oddaljenih Medvodah.

Zeleno okolje, prostorna hiša s funkcionalno razporeditvijo, ki nudi udobje za veččlansko družino predstavlja odlično priložnost za nakup. Hiša se prodaja zaradi odhoda v tujino, zato večji del opreme ostane (po dogovoru) in je zelo hitro vseljiva.

Vabljeni k ogledu.

 

Osnovni podatki

transakcija: prodaja
šifra oglasa: 20190311SRZN1
vrsta objekta: hiša
tip: dvojček
regija: Osrednjeslovenska
lokacija: Vaše
področje podrobno: Medvode
leto izgradnje: 2007
nadstropje: P+M
velikost: 160,00 m²
parcela: 435,00 m²
energetski razred: D (60-105 kWh/m²a)
oprema: talno ogrevanje, radiatorsko ogrevanje, zemeljski plin, telefon, kabelska televizija, kabelski internet, ograjeni vrt, pralni stroj, pomivalni stroj
ostalo: atrij, terasa, več parkirnih mest, zemljiška knjiga

NEPTUN NEPREMIČNINE - Borut Vodopivec s.p.

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine

prodaja

Hiša dvojček

Osrednjeslovenska, Medvode
  • 239.000,00 225.000,00 €
  • 160 m²
  • leto izgradnje: 2007
prodaja

Stanovanje dvosobno

Ljubljana, Šiška
  • 157.000,00 €
  • 56 m²
  • leto izgradnje: 1968
  • leto prenove: 2002
prodaja

Drugi objekti garaža

Ljubljana, Bežigrad
  • 7.500,00 €
  • 13 m²
  • leto izgradnje: 1983