NEPTUN NEPREMIČNINE

Dandanes je življenje preprosto prezahtevno, da bi sami obvladali vsa znanja in spretnosti, ki jih potrebujemo. S prodajo in nakupom nepremičnine se večina med nami sreča enkrat ali dvakrat v življenju in ta situacija je vedno zelo stresna, saj smo kot prodajalci ali kupci ponavadi čustveno vpleteni. Tako kompleksen posel je povezan tudi s precejšnjim tveganjem in posledice so lahko dolgotrajne. Zato smo tu mi, da vam pomagamo in skupaj z vami celoten postopek izpeljemo strokovno, zanesljivo in varno ter vam na ta način odvzamemo velik del bremena.

Kdo smo?

Smo družinsko podjetje, ki je na nepremičninskem trgu prisotno od leta 2006. V teh letih smo na področju nepremičnin pridobili veliko izkušenj in specifičnega znanja.

Znamo prisluhniti vašim zahtevam, zato skupaj hitreje najdemo pravo pot za izpolnitev vaših želja. S poštenim odnosom, kakovostjo storitev, izkušnjami in nenehnim trudom vam pomagamo pri eni izmed pomembnejših odločitev v življenju in vas zanesljivo vodimo do vašega cilja.
Pri realizaciji zastavljenih ciljev sodelujemo s pravnimi strokovnjaki, priznanimi notarji, cenilci in drugimi strokovnjaki.
Nudimo vam celovite storitve, ki vključujejo izpeljavo celotnega postopka, vse od prvega telefonskega razgovora, do primopredaje nepremičnine, ne glede na to ali ste kupec ali prodajalec nepremičnine.

NA NAS SE LAHKO ZANESETE!